Een drankje voor ieders smaak in praatcafé Noir

Café Noir - Kaart,-Bobtails-&-Cocktails

U bezoekt graag een café om eens gezellig bij te praten bij een drankje? Of om even te ontspannen? Dan vormt Café Noir de ideale locatie om een bezoekje aan te brengen. Het café uit Schilde heeft een uitgebreide drankenkaart waar u steeds iets zal vinden dat in uw smaak valt.

Warme en koude dranken

Uiteraard heeft u een ruime keuze uit warme en koude dranken. Iets lekker warm om even op te warmen tijdens de koude wintermaanden of een aangename frisdrank tijdens een zomerse dag, het kan allemaal in het café met terras. Wat u ook wenst, zaakvoerster Ilse Pollet serveert het u en uw gasten met veel plezier.

Alcoholvrije cocktails

De tijd dat u het bij koffie of water moet houden wanneer u een stapje in de wereld zet, is al even verleden tijd. Tegenwoordig zijn er verschillende alcoholvrije dranken met eindeloos veel smaak. Café Noir pikt hier graag op in en staat bekend om zijn BOBtails. Deze alcoholvrije cocktails doen u eveneens genieten, bijvoorbeeld tijdens de dansavonden in de zaak.

Bieren, wijnen,…

Bent u geen BOB of bent u te voet dan heeft het praatcafé in Schilde alle klassiekers op de kaart staan. Liefhebbers van een goed biertje hebben een mooie keuze terwijl de fijnproevers van wijnen, cava of champagne van de beste soorten kunnen genieten. Natuurlijk zijn er ook cocktails met alcohol en ook deze moet u zeker eens geproefd hebben.

Contact

Stap Café Noir binnen met vrienden, de familie of alleen voor een aangename babbel en een ontspannen tijd. U vindt zeker de juiste drank naar uw zin.