Café Noir gebruiken voor uw feestje

Café Noir - Verhuur

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie om een feest te geven, kan u misschien Café Noir gebruiken. In Schilde is het de ideale zaak om een privéfeest te organiseren op maat van uw wensen. Geef bij Ilse Pollet aan wat u nodig heeft en het wordt voor u uitgewerkt tegen de aangevraagde datum.

Afzonderlijke zaal

Om uw persoonlijk feestje vlot te organiseren heeft het café een aparte zaal die u kan reserveren. De lokale gasten blijven tijdens uw bijeenkomst wel welkom in het cafégedeelte vooraan maar u heeft de geschikte ruimte om zelf gasten te ontvangen. Kom gerust even langs in Schilde om de ruimte te bekijken en om uw wensen te bespreken.

Voor uiteenlopende feesten

De ruimte kan gebruikt worden voor diverse feesten, vergaderingen of bijeenkomsten. Heeft u een verjaardag te vieren? Of wil u een drink geven voor uw pensioen? Het zijn allemaal leuke gelegenheden die een feestje verdienen. Deze kunnen zonder problemen doorgaan bij Café Noir. Geef de datum door wanneer u dit wil organiseren.

Hapjes en drankjes

Voor de gebruikers van de aparte zaal kan er een formule op maat worden uitgewerkt die perfect bij uw idee past. U kan uw keuze voor de gewenste muziek doorgeven en er moet natuurlijk ook iets gedronken en gegeten worden. Dit kan u op voorhand bespreken zodat de nodige voorbereidingen kunnen getroffen worden.

Contact

Café Noir afhuren, betekent dat u uw gasten in de beste omstandigheden kan ontvangen met drankjes en lekkere hapjes. Bezoek de zaak zo snel mogelijk of telefoneer om de voorwaarden te bespreken.